Μαρτυρία 19χρονης: “Συγγνώμη, θέλω πίσω το παιδί μου”

Μαρτυρία 19χρονης: “Συγγνώμη, θέλω πίσω το παιδί μου”
Η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος της Eurokinissi

Η δικηγόρος της 19χρονης τόνισε ότι η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητά να πάρει πίσω το μωρό της. Η ίδια απέδωσε την πράξη της στην επιλόχειο κατάθλιψη. Οικονομικά είναι σε θέση να μεγαλώσει το παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” η δικηγόρος της 19χρονης, κα Γερογιάννη, τόνισε ότι η κοπέλα που εγκατέλειψε το μόλις 7 ημερών βρέφος έξω από πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Η δικηγόρος της 19χρονης δήλωσε ότι ζητά να πάρει πίσω το μωρό της. Η ίδια μάλιστα απέδωσε την πράξη της στην επιλόχειο κατάθλιψη. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Ήταν ένα λάθος που έκανε σε στιγμή απόγνωσης, λόγω επιλόχειας κατάθλιψης. Η ίδια είναι μετανιωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε αυτό. Φανταστείτε ότι το άφησε στην απέναντι πολυκατοικία. Δηλαδή ήταν τόσο θολωμένη που δεν κατάλαβα ότι ουσιαστικά το άφηνε έξω απ΄το σπίτι της.”

Η δικηγόρος της 19χρονης τόνισε, επίσης, ότι οικονομικά είναι σε θέση να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της, καθώς τόσο η θετή της μητέρα. που είναι η θεία της, όσο και ο πατέρας της εργάζονται και είναι διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “είναι από μία σοβαρή και μετριοπαθή οικογένεια”.

“Όταν μία μητέρα έχει επιλόχεια κατάθλιψη, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Χθες βράδυ στη ΓΑΔΑ έκλαιγε. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Λύγισα. Κι εγώ γυναίκα είμαι και την καταλαβαίνω. Όποια έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί να καταλάβει”, πρόσθεσε η κα Γερογιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα