Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο 19χρονος που εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο 19χρονος που εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος
Ο 19χρονος φοιτητής που εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος Glomex

Συγκλονιστική η μαρτυρία του 19χρονου φοιτητή που βρήκε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε. Ο νεαρός μιλά για την κατάσταση στην οποία ήταν το βρέφος και πώς έδρασε ο ίδιος και οι γονείς του όταν το εντόπισαν.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 19χρονου φοιτητή Παναγιώτη, που στις 4 τα ξημερώματα εντόπισε στην είσοδο της πολυκατοικίας του ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις 7 ημερών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.

Το κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, τυλιγμένο σε πετσέτα θαλάσσης, το πρωί της Τετάρτης έξω από την πόρτα πολυκατοικίας στη Νέα Ιωανία.

Όπως είπε ο 19χρονος:

“Αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν πρόκειται όντως για μωρό και αν είναι πράγματι κάτω στην αυλή και όχι σε κάποιο διαμέρισμα. Χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το κλάμα του πραγματικά δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα, μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Ειδοποίησα αμέσως τους γονείς μου να κατέβουν και έψαξα στο διαδίκτυο το τηλέφωνο του “Χαμόγελου του παιδιού”. Πήρα τηλέφωνο, έδωσα τα στοιχεία μου και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Το μωρό ήταν περιποιημένο, βρισκόταν πάνω σε μία πετσέτα, είχε το φορμάκι του, την πάνα του. Φαινόταν και φαγωμένο, γιατί από τις κινήσεις του δεν φάνηκε να ψάχνει για τροφή. Είναι πραγματικά πανέμορφο.

Με το που άνοιξε τα μάτια του και μας αντίκρισε, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάποιος εκεί για βοήθεια σταμάτησε το κλάμα. Ευτυχώς και μια άλλη γειτόνισσα που είχε μικρά μωρά, κατέβηκε και το πήρε στην αγκαλιά της και το καθησύχασε. Ήταν συγκλονιστικό.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα