Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με τη 19χρονη να εγκαταλείπει το βρέφος

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με τη 19χρονη να εγκαταλείπει το βρέφος
OPEN TV

Η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στο σημείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων μακριά από το σπίτι της.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στην Νέα Ιωνία με το μωρό της αγκαλιά και κατευθύνεται στην οδό Ακροπόλεως έφερε στη δημοσιότητα το OPEN.

Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις της νεαρής γυναίκας: Η 19χρονη περπατά βιαστικά μέσα στο σκοτάδι με το νεογέννητο κοριτσάκι κολλημένο πάνω της. Περνά τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται στο στενό. Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έστριψε στην οδό Κασταμονής, όπου και εγκατέλειψε το βρέφος μέσα σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ.

ADVERTISING

Η νεαρή μητέρα χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να αφήσει το μωρό της σε σημείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων μακριά από το σπίτι της. Στο βίντεο του OPEN έχει καταγραφεί και η στιγμή που επιστρέφει με άδεια αγκαλιά στο σπίτι της, όπου ζει με μαζί  με τη θετή της μητέρα.

Η 19χρονη συνελήφθη την Πέμπτη και οδηγήθηκε στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων όπου ομολόγησε την πράξη της. Η διαδικασία της ανάκρισης συνεχίζεται, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 19χρονη πήρε αυτή την απόφαση για το ίδιο της το παιδί και αναμένεται να σχηματιστεί, σχετική δικογραφία σε βάρος της.

Το μωράκι το βρήκε τυχαία ένας περίοικος που κάλεσε την Άμεση Δράση. Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο του, όμως, κανονικά κομμένο και φαινόταν ότι είχε δεχθεί ιατρική φροντίδα και είχε γεννηθεί σε μαιευτήριο και πως στη συνέχεια, προφανώς, αποφασίστηκε να εγκαταλειφθεί.

Στα χωριά SOS το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το μωράκι και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του.

Όπως ανακοινώθηκε, τα παιδικά χωρία SOS θα αναλάβουν την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παιδικά Χωριά SOS: Διαθέσιμα να αναλάβουν τη φροντίδα του εγκαταλελειμμένου βρέφους στη Ν. Ιωνία

Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο 19χρονος που εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη και ομολόγησε 19χρονη για την εγκατάλειψη του βρέφους

Νέα Ιωνία: Βρέθηκε νεογέννητο σε καρότσι σούπερ μάρκετ

24Media Network