Νέα κραυγή αγωνίας από τους πρώην εργαζόμενους του Athens Ledra

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του ξενοδοχείου "Athens Ledra" έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016. Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο συνεχίζουν τον αγώνα τους εδώ και 45 ημέρες, με σκοπό την πλήρη εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καθώς και άλλων κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων. Παράλληλα, ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του ξενοδοχείου "Athens Ledra" έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016. Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο συνεχίζουν τον αγώνα τους εδώ και 45 ημέρες, με σκοπό την πλήρη εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καθώς και άλλων κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων. Παράλληλα, ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ξεκίνησαν από τη Λεοφόρο Συγγρού με προορισμό το Μαξίμου. Θέλουν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό και να του μεταφέρουν τα αιτήματά τους

Πορεία διαμαρτυρίας από το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιούν πρώην εργαζόμενοι του Athens Ledra Hotel με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματά τους.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά, με προβλήματα που οφείλονται στην μη καταβολή των δεδουλευμένων, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός του Athens Ledra

Ποιο θα είναι το νέο μεγάλο κανόνι που περιμένει η αγορά

Βγαίνει στο σφυρί το Athens Ledra. Πυρά Νεφελούδη κατά των ιδιοκτητών

SHARE: