Νέα Σμύρνη: Ερωτηματικά για αντικείμενο στα χέρια αστυνομικού που μοιάζει με όπλο – “Πάμε να τους σκοτώσουμε”

Νέα Σμύρνη: Ερωτηματικά για αντικείμενο στα χέρια αστυνομικού που μοιάζει με όπλο – “Πάμε να τους σκοτώσουμε”
Αστυνομικός διακρίνεται να κρατά ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο

Ένα βίντεο από τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης δημιουργεί ερωτηματικά για αντικείμενο που κρατά στα χέρια του αστυνομικός. "Πάμε να τους γ...με. Τελειώσανε!", ακούγονται να λένε άνδρες της "ΔΡΑΣΗ" σε άλλο βίντεο.

Σοβαρά ερωτηματικά γεννώνται από μία εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ νεαρών και αστυνομικών το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα της ομάδας “ΔΙΑΣ”, αλλά και πολλά περιστατικά ένστολης βίας σε βάρος πολιτών.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, κάτοικος της περιοχής ακούγεται να κάνει εκκλήσεις στους αστυνομικούς να σταματήσουν τα βίαια χτυπήματα κατά νεαρών, ενώ σε ένα σημείο, ένας εξ αυτών εμφανίζεται να κρατά στο χέρι του ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Αστυνομικός διακρίνεται να κρατά αντικείμενο που μοιάζει με όπλο

Στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ο εν λόγω αστυνομικός δείχνει να βγάζει ένα αντικείμενο και να “σημαδεύει” προς αγνώστους.

Αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη: “Πάμε να τους σκοτώσουμε”

Σε άλλο βίντεο που προηγήθηκε του παραπάνω περιστατικού, άνδρες της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”, συγκεντρωμένοι πάνω στα δίκυκλα στην άκρη του δρόμου ακούγονται να λένε μεταξύ τους: “Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ….με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα