Νέα Σμύρνη: “Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι μου” – Τι είπε η 25χρονη Δανάη στο NEWS 24/7

Νέα Σμύρνη: “Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι μου” – Τι είπε η 25χρονη Δανάη στο NEWS 24/7

Τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε έξω από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης περιγράφει στο NEWS 24/7 η 25χρονη Δανάη. "Είχε έξω το μόριό του. Μάλλον ξέρουμε ποιος είναι".

Σε μία καταγγελία που βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών και ερευνάται προχώρησε μία 25χρονη κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη, η οποία περιγράφει στο NEWS 24/7 τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε έξω από το σπίτι της αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής Δανάης, η οποία κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και για περίπου 400 μέτρα, ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ένας νεαρός εμφανίζεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, δευτερόλεπτα μετά τη στιγμή που η ίδια μπαίνει σε αυτή.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η 25χρονη αλλά και διακρίνεται στο σχετικό βίντεο, ο νεαρός φαίνεται να έχει έξω το μόριό του τη στιγμή που πλησιάζει προς την είσοδο του σπιτιού.

Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά”, περιγράφει η Δανάη στο NEWS 24/7 και συνεχίζει:

“Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι”.

Πιθανότατα ξέρουμε ποιος είναι”

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τις εικόνες του βίντεο αλλά και τα δακτυλικά αποτυπώματα που έχει συλλέξει η αστυνομία, ο εντοπισμός του νεαρού άνδρα φαίνεται πως είναι υπόθεση ωρών. Όπως λέει η 25χρονη Δανάη στο NEWS 24/7 πάντως, είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο άτομο να συνδέεται και με άλλες ανάλογες πράξεις

Την κάμερα στην πολυκατοικία την έβαλα προχθές μαζί με το αγόρι μου. Δεν είχαμε κάποιο λόγο. Τη βάλαμε προχθές και αυτό έγινε χθες. Έχω κάνει μήνυση, έχει έρθει η αστυνομία να πάρει αποτυπώματα, έχουν πάρει το βίντεο, έχω στείλει έναν που πιστεύουμε ότι είναι αυτός γιατί μου τον έχουν στείλει όλοι. Μου λένε ότι σίγουρα είναι αυτός γιατί τον έχουν δει και στο Αιγάλεω να κάνει παρόμοια πράγματα και μου το έχουν στείλει πολλοί. Είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός. Ο συγκεκριμένος είχε ανοιχτό προφίλ στο instagram και το έκλεισε πριν μία ώρα. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Προσπαθώ, όμως, να είμαι ήρεμη”.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα