Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: Σταθερή η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Eurokinissi

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείο του πρωί της Παρασκευής:

“Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών”.

Ο αρχιεπίσκοπος εισήχθη στον “Ευαγγελισμό” το πρωί της Πέμπτης, καθώς παρουσίασε ήπια συμπτώματα.

“Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους”, δήλωσε ο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε. “Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», διευκρίνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτξη ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους.

“Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε”, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα