ΝΟΥΝΟΥ: 1.000.000 ποτήρια γάλα στο πλαίσιο του προγράμματος 'Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί'

ΝΟΥΝΟΥ: 1.000.000 ποτήρια γάλα στο πλαίσιο του προγράμματος 'Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί'

H FrieslandCampina Hellas-NOYNOY προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα στο πλαίσιο του προγράμματος ΝΟΥΝΟΥ "Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!" και το γιορτάζει. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017 για περισσότερα παιδικά χαμόγελα

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», το ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε 1,000,000 ποτήρια γάλα χαρίζοντας 1,000,000 παιδικά χαμόγελα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και πλέον, προσφέρει γάλα σε δεκάδες μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν υπό την φροντίδα τους παιδιά διαφόρων ηλικιών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2017 με στόχο περισσότερα αποτελέσματα προσφοράς και αγάπης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το ΝΟΥΝΟΥ προσκάλεσε στους κινηματογράφους ODEON με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά των συνεργαζόμενων φορέων (με τους συνοδούς τους) σε μια όμορφη εμπειρία διασκέδασης με πολύ παιχνίδι και κινηματογραφική απόλαυση.

ΝΟΥΝΟΥ: 1.000.000 ποτήρια γάλα στο πλαίσιο του προγράμματος 'Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί'

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος δήλωσε:  ‘H σημερινή ημέρα μας γεμίζει χαρά, αγάπη και ελπίδα καθώς η προσφορά και η φροντίδα των παιδιών, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής μας για την κοινωνική υπευθυνότητα, έγιναν πράξη από την αγαπημένη μάρκα ΝΟΥΝΟΥ και το πρόγραμμα  «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί! Προσφέραμε 1,000,000 ποτήρια γάλα και κερδίσαμε 1,000,000 πολύτιμα παιδικά χαμογέλα. Συνεχίζουμε και το 2017 για περισσότερα χαμόγελα.»

Με την υποστήριξη της ODEON, περισσότερα από 1.000 παιδιά των οργανισμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν στην ενέργεια. Το ραντεβού δόθηκε από νωρίς το πρωί όπου πούλμαν παρέλαβαν τους μικρούς προσκεκλημένους για την μεταφορά τους στον κινηματογράφο και στις δυο πόλεις. Σε αίθουσες που ήταν δεσμευμένες αποκλειστικά για το ΝΟΥΝΟΥ, τα παιδιά παρακολούθησαν παιδική ταινία και διασκέδασαν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παρέα με τους εργαζόμενους  της εταιρείας FrieslandCampina Hellas- ΝΟΥΝΟΥ.

Το πρόγραμμα «ΝΟΥΝΟΥ- Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»,  θα συνεχιστεί και το 2017 αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών σε γάλα, χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα αναγνωρισμένων οργανισμών με λειτουργούσες μονάδες φιλοξενίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας,  από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, και από την Κέρκυρα έως τη Χίο.

SHARE: