Γλυκά Νερά: Η τελευταία ανάρτηση του γυναικοκτόνου – “Καλό ταξίδι αγάπη μου”

Γλυκά Νερά: Η τελευταία ανάρτηση του γυναικοκτόνου – “Καλό ταξίδι αγάπη μου”
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Instagram

Συγκλονίζει το οργανωμένο σχέδιο του γυναικοκτόνου. Πέντε μέρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν, αποχαιρέτησε την 20χρονη μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις τραγικές αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών, σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο σύζυγό της, ο οποίος επί περίπου 40 ημέρες έπαιζε θέατρο, προσποιούμενος ότι είναι συντετριμμένος με το χαμό της νεαρής.

Μέχρι χθες ο δολοφόνος έκανε λόγο για ληστεία, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και το ενός έτους βρέφος στην πλοκή της υπόθεσης.

Λίγες ώρες πριν οδηγηθεί από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε τη μητέρα της 20χρονης και της έλεγε πως μεταβαίνει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο δολοφόνο.

Οι εξηγήσεις του γυναικοκτόνου δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και μετά από τις πιέσεις, αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του. Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν ομολόγησε μέχρι σήμερα, ο πιλότος απάντησε ότι το έκανε για το παιδί του, του οποίου τη μητέρα ο ίδιος έπνιξε με τα χέρια του.

Το θέατρο του δολοφόνου

Από την πρώτη στιγμή και τις δηλώσεις του στις κάμερες μετά τη δολοφονία, ο πιλότος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την άνεσή του στις κάμερες και την απουσία συναισθήματος.

Παράλληλα με τεράστια ψυχραιμία και πολλές φορές, χωρίς να σπάει ποτέ η φωνή του είχε διηγηθεί στους αστυνομικούς την ιστορία που είχε φτιάξει για τη νύχτα του φόνου στα Γλυκά Νερά.

Στην κηδεία έκανε μέρος της σκηνοθεσίας το μωρό του, κρατώντας το συνεχώς αγκαλιά, ενώ στον επικήδειο που εκφώνησε είχε αναφέρει τα εξής:

“Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής και χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά για την κόρη της και μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά και να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους”.

Ακόμα και το πρωί της μέρας που τελικά συνελήφθη, στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, δεν δίστασε να αγκαλιάσει τη μητέρα της.

Η ανάρτηση μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Πέντε μέρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν, ο πιλότος προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια γαμήλια φωτογραφία του με την Καρολάιν.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά. “Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου”.


Να σημειωθεί ότι μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος η οργή του κόσμου στα social media είναι τεράστια.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις οργισμένες αντιδράσεις στην ανάρτηση του πιλότου στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα