Ο 'εκατομμυριούχος για μια μέρα' αγρότης θα έδινε 200 εκ. ευρώ στα μπλόκα

Ο 'εκατομμυριούχος για μια μέρα' αγρότης θα έδινε 200 εκ. ευρώ στα μπλόκα

Συνεχίζονται τα κρούσματα "λάθος καταθέσεων" σε λογαριασμούς αγροτών που περίμεναν επιδόματα. Σερραίος βρήκε 200 εκατομμύρια ευρώ και ήθελε να τα δώσει στα μπλόκα των κινητοποιήσεων (Vid)

Ένας αγρότης από τις Σέρρες ήταν "εκατομμυριούχος" για μία ημέρα, αφού και στον δικό του λογαριασμό πιστώθηκαν 201 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σιάκκας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, είπε ότι, όπως και οι υπόλοιποι αγρότες, κοίταξε τον τραπεζικό του λογαριασμό για να δει αν έχει πιστωθεί η αγροτική ενίσχυση.

Όπως λέει, τον ειδοποίησε η κόρη του πως στον λογαριασμό του έχει γίνει κατάθεση 201 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια, έκπληκτος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Σερρών Γιάννης Παναγή.

"Θα έβαζα από 12.000 ευρώ στα βιβλιάρια των αγροτών πού ήταν στα μπλόκα, αλλά ώσπου να γίνει αυτή η διαδικασία, σε 4-5 ώρες τα ξαναπήραν πίσω. Αυτά τα λεφτά θα φύγουν πάλι, θα τα έβαζα στους αγρότες με τα τρακτέρ που είναι σε όλα τα μπλόκα, αλλά δεν πρόλαβα", είπε ο παρολίγον "εκατομμυριούχος" αγρότης. "Το λέω δημόσια γιατί μπήκαν στο βιβλιάριο και φοβάμαι μην μπουν και στην Εφορία", πρόσθεσε. "Το δίνω στη δημοσιότητα γιατί δεν φταίω εγώ".

SHARE:

24Media Network