Ο ΕΟΔΥ έδιωξε 4 άτομα μετά το κορονοπάρτι στο Μαρούσι

Ο ΕΟΔΥ έδιωξε 4 άτομα μετά το κορονοπάρτι στο Μαρούσι

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο ΕΟΔΥ τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του και φαίνονται σε κορονοπάρτι που στήθηκε σε κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Τέσσερα πρόσωπα -συμβασιούχοι του ΕΟΔΥ, παύθηκαν από τα καθήκοντά τους από τη Διοίκηση του Οργανισμού μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν συνωστισμό σε κορονοπάρτι, σε κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, πρόκειται για  τρεις οδηγούς και μία μία επαγγελματία υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του ΕΟΔΥ, ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού.

“Ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον ΕΟΔΥ χώρους του κτιρίου της HELEXPO”, τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται οτι “κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα