Ο Καμίνης δείχνει την έξοδο στους υπαλλήλους που έβγαλαν τους άστεγους από χώρο φιλοξενίας

Συνέντευξη τύπου από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, για την έναρξη του θεσμού των «Ανοιχτών Σχολείων» και του προγράμματος «Έτσι μαθαίνω καλύτερα», Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη τύπου από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, για την έναρξη του θεσμού των «Ανοιχτών Σχολείων» και του προγράμματος «Έτσι μαθαίνω καλύτερα», Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο Δήμος Αθηναίων εισηγείται την απόλυση δύο υπαλλήλων καθώς έκλεισαν θερμαινόμενο χώρο στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Την απόλυση των δύο δημοτικών υπαλλήλων που είναι υπεύθυνοι για το κλείσιμο του θερμαινόμενου χώρου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να φιλοξενηθεί άστεγος που αναζητούσε στέγη, εισηγείται ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο γ.γ. Λευτέρης Καστανάκης.

Ο Δήμος Αθηναίων θα εισηγηθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 23/1 την ανώτατη ποινή για τους δυο υπαλλήλους ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι θα είναι αδύνατο για εκείνους να επικαλεστούν “λόγους υγείας”. Όπως, αποκάλυψε ο κ. Καστανάκης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο ο δήμος έστειλε γιατρό στο σπίτι του αντικαταστάτη του στο Περιστέρι, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν ασθενής αλλά τον βρήκε απολύτως υγιή. Τότε εκείνος, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του δήμου Αθηναίων, δήλωσε ότι ποτέ δεν επικαλέστηκε ασθένεια, αλλά ότι δεν είχε τη δυνατότητα λόγω της χιονόπτωσης να μεταβεί στη Λέσχη Φιλίας.

Να σημειωθεί ότι στο Α’ Βάθμιο Πειθαρχικό δεν μπορεί να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή της στέρησης μισθού 3 μηνών, ωστόσο στο Β’ Βάθμιο, εκεί δηλαδή που αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση, δύναται να αποφασιστεί ακόμη και η απόλυση, την οποία και θα εισηγηθεί ο δήμος Αθηναίων.

πηγή: aftodioikisi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων έβγαλε τους άστεγους από χώρο φιλοξενίας επειδή σχόλασε

SHARE:

24Media Network