“Ο Πικάσο μου έπεσε από τα χέρια” – Τρολάρισμα και αντιδράσεις στο Twitter

“Ο Πικάσο μου έπεσε από τα χέρια” – Τρολάρισμα και αντιδράσεις στο Twitter
Καρέ από τη συνέντευξη Τύπου και τον πίνακα του Πικάσο που έπεσε Prinstscreen / Mega / Glomex

Επικό τρολάρισμα στο Twitter για τον κλεμμένο πίνακα του Πικάσο που έπεσε στο πάτωμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Πώς σχολιάστηκε το τραγελαφικό περιστατικό

Μπορεί οι πολύτιμοι πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν να βρέθηκαν εννέα χρόνια μετά την κλοπή τους από το παλιό κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, ωστόσο, το ένα εκ των δύο αριστουργημάτων κατέληξε στο πάτωμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την Τρίτη (29/06).

Συγκεκριμένα, τη στιγμή της συνέντευξης Τύπου για την ενημέρωση του κοινού από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη σχετικά με την εύρεση των κλεμμένων έργων τέχνης, ο πίνακας του Πικάσο γλίστρησε και έπεσε, καθώς είχε τοποθετηθεί πρόχειρα σε ένα σημείο της αίθουσας.

Ένας εκ των παρευρισκομένων αστυνομικών τον πήρε γρήγορα στα χέρια του και τον τοποθέτησε ξανά στη θέση του, σαν να ήταν ένα αντικείμενο μηδαμινής αξίας…

Το απίστευτο και συνάμα τραγελαφικό περιστατικό προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media και ειδικά στο twitter, όπου πολλοί χρήστες τρόλαραν το “πέσιμο του Πικάσο”, ενώ άλλοι έγραψαν πως η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι, αφού φάνηκε πως δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή στα αριστουργήματα. Μάλιστα, το περιστατικό έφτασε “μαθεύτηκε” και σε άλλες χώρες, όπως βλέπουμε στα παρακάτω σχόλια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το “πέσιμο του Πικάσο”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα