ΟΑΣΑ: Προτιμήστε τη διαδικασία του ανοικτού φακέλου για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας

Από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 προσθέτονται κι άλλα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου. (EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη)
Από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 προσθέτονται κι άλλα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου. (EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη) EUROKINISSI

Η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών γίνεται σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ.

Ιδιαίτερη παράκληση στο επιβατικό κοινό για τη χρήση της διαδικασίας του ανοιχτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, ώστε να εκλείψουν οι ουρές στα εκδοτήρια απευθύνει με ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ.  

Με την ευκαιρία, ο Οργανισμός ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση που έχουν επιδείξει, κατά τη διαδικασία μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και υπενθυμίζει ότι η διαδικασία του ανοιχτού φακέλου αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017. Η σχετική δυνατότητα παρέχεται και στους φοιτητές.

Σημειώνεται ότι η παράδοση του ανοικτού φακέλου γίνεται σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ηλεκτρονική κάρτα ΟΑΣΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε λειτουργία από σήμερα πρόσθετα εκδοτήρια για τις ηλεκτρονικές κάρτες

Ηλεκτρονική κάρτα ΟΑΣΑ: Πολλαπλά τα οφέλη παρά την ταλαιπωρία

SHARE:

24Media Network