Όχι του ΣτΕ στη Βίκυ Σταμάτη. Οδεύει πάλι προς φυλακή

Η Βίκη Σταμάτη στην έξοδό της από ατα δικαστήρια της Ευελπίδων μετα την απολογία της στο κλιμάκιο των εκπροσώπων της ελβετικής Δικαιοσύνης την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Η Βίκη Σταμάτη στην έξοδό της από ατα δικαστήρια της Ευελπίδων μετα την απολογία της στο κλιμάκιο των εκπροσώπων της ελβετικής Δικαιοσύνης την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Όλο και πιο κοντά έρχεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Βίκυ Σταμάτη στη φυλακή. Διαβάστε τι αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας

Απέρριψε το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας  την προσφυγή της Βίκυς Σταμάτη κατά της απόφασης των υπουργών Δικαιοσύνης και Οικονομικών με την οποία έληξε στις 31 Οκτωβρίου η αναστολή πληρωμών εγγυήσεων λόγω capital controls.

Η σύζυγος του Άκη Τςοχατζόπουλου είχε στραφεί κατά της απόφασης καθώς όπως δήλωσε αδυνατεί να πληρώσει την εγγύηση των 50.000 ευρώ, που της επιβλήθηκε ως όρος για την αποφυλάκισή της. Ως εκ τούτου αν δεν καταβάλλει τα χρήματα εντός της ημέρας, επιστρέφει στη φυλακή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network