Οικογένεια θανόντων στο Αλιβέρι: Σεβαστείτε τους συγγενείς και τη μνήμη των εκλιπόντων

Οικογένεια θανόντων στο Αλιβέρι: Σεβαστείτε τους συγγενείς και τη μνήμη των εκλιπόντων

Τι αναφέρει σε επιστολή της η οικογένεια των θανόντων της Ακτής Νηρέως στο Αλιβέρι

Με ανακοίνωση της η οικογένεια του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του που δολοφονήθηκαν στη βίλα τους, στο Αλιβέρι της Εύβοιας, κάνουν έκκληση για τήρηση του δέοντος σεβασμού προς τους συγγενείς και ενημερώνουν ότι κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες.

Αποστάσεις κρατούν μάλιστα από πολιτικές σκοπιμότητες και ρατσιστικό μίσος εναντίον του δράστη Πακιστανικής καταγωγής.

Για την ακρίβεια σημειώνουν ότι απαιτούν “ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος” και κατηγορούν μέρος των ΜΜΕ για δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

Το πλήρες κείμενο:

“Με την παρούσα επιστολή η οικογένεια των δύο θανόντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά και γι’ αυτό το λόγο ενημερώνουμε ότι:

– Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

– Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

– Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

– Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

Η οικογένεια”.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πήρε προθεσμία για αύριο Τετάρτη, 5 Ιουνίου, και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι δεν είναι γεννημένος το 1990 αλλά το 1994, για αντιμετωπιστεί από τον νόμο ως ανήλικος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα