Όταν η Βέτα Μπετίνη έγραφε τους στίχους του 'Μη γυρίσεις' των αδερφών Κατσιμίχα

Όταν η Βέτα Μπετίνη έγραφε τους στίχους του 'Μη γυρίσεις' των αδερφών Κατσιμίχα

Η αγαπημένη ηθοποιός κρύβεται πίσω από μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ντουέτου. Η παρεξήγηση με τους καλλιτέχνες

Η είδηση του θανάτου της Βέτας Μπετίνη προκάλεσε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η αγαπητή ηθοποιός, είχε αφαιρέσει πριν από λίγα χρόνια έναν τεράστιο όγκο από το κεφάλι και είχε αποκαλύψει πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί. Και μπορεί πολλοί να τη γνωρίζουν από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ωστόσο εκείνη ασχολούνταν επίσης και με τη στιχουργική και τη συγγραφή.

Το όνομά της βρίσκεται πίσω από το τραγούδι "Μη γυρίσεις" των αδερφών Κατσιμίχα, από το μακρινό 1989 του οποίου υπέγραφε τους στίχους. Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει μετά από χρόνια, πως τα δύο αδέρφια δεν ήθελαν να βάλουν το όνομά της στο βίντεο κλιπ του κομματιού.

ADVERTISING

"Το όνομα μου το έγραφε στο δίσκο, αλλά εκεί που θα το έβλεπε πολύς κόσμος στο βιντεοκλίπ δεν το έγραφε" σημείωνε σε τηλεοπτική της εμφάνιση. "Ο Μπουρμάς είχε γράψει το τραγούδι και το είχε τραγουδήσει η Κλεοπάτρα demo. Ήταν φίλη με τον Χάρη και το ακούει και τρελαίνεται. Κι έκανε και το άλλο: άλλαξε δύο λέξεις μέσα στο τραγούδι. Αυτό ήταν που με τσάντισε πιο πολύ. Αλλιώς χέστ… εγώ αν θα μπει το όνομα μου στο βίντεοκλιπ. Και πήρε το μισό στίχο στα δικαιώματα". σημείωνε.

Ωστόσο όπως αναφέρει, ο Χάρης Κατσιμίχας την είχε αναζητήσει το 1992 προκειμένου να λύσουν το θέμα και μάλιστα τότε ρύθμισε και τα δικαιώματα στην ΑΕΠΙ, ώστε να τα λαμβάνει η ηθοποιός ακέραια. "Είχε έρθει ο Χάρης και με βρήκε και τα έριχνε σε άλλους, ότι δεν έφταιγε αυτός, ότι έφταιγε ο παραγωγός" σχολίασε η Μπετίνη για εκείνη τη συνάντηση. "Μου έχουν πει άνθρωποι που ήταν κολλητοί του πως είχε πάθει τέτοια τρέλα με αυτό το τραγούδι που δεν ήθελε να πιστέψει ότι είναι αλλουνού" πρόσθετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε η Βέτα Μπετίνη

SHARE:

24Media Network