Από τον Παντελή Παντελίδη στον Mad Clip: Διάσημοι Έλληνες που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο

Από τον Παντελή Παντελίδη στον Mad Clip: Διάσημοι Έλληνες που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο
Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης Eurokinissi

Η "μαύρη" λίστα με τροχαία δυστυχήματα που στέρησαν τη ζωή σε διάσημους Έλληνες και σόκαραν τη χώρα.

Το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, έρχεται να προστεθεί στη “μαύρη” λίστα με εκείνα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Μόλις χθες (13/01) ο αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, για άγνωστη ακόμη αιτία, έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο. Στο όχημα επέβαινε και η σύντροφός του, που διακομίστηκε με τραύματα στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Mad Clip

Στις 02/09 του περασμένου έτος, ο τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, λίγα μέτρα μετά το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο στην παραλιακή και να κόψει στα 80 χιλιόμετρα από τα 134.

Διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά όπως φαίνεται τα λάστιχα semi-slick που χρησιμοποιούνται σε πίστες για αγώνες ταχύτητας ήταν αυτά που προκάλεσαν το μοιραίο.

Τα λάστιχα που είναι ευάλωτα στο νερό, άφησαν όπως φαίνεται το αυτοκίνητο ακυβέρνητο για λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο νεαρός καλλιτέχνης να σκοτωθεί.

Παντελής Παντελίδης

Μια απώλεια που σόκαρε το πανελλήνιο. Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου το 2019, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Έναν μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το εισαγγελικό πόρισμα ένα χρόνο μετά, να αναφέρει πως ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Παναγιώτης Ζάρλας

Ανήμερα των γενεθλίων του, στις 31/05 το 2019, ο παίκτης του Power of Love Παναγιώτης Ζάρλας σκοτώθηκε με τη μηχανή του. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Τον Δεκέμβριο του 2008, ο ταλαντούχος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, βρίσκει τραγικό θάνατο. Η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 31χρονος ηθοποιός συγκρούστηκε με ΙΧ στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα