Παντελής Παντελίδης: Νέες καταθέσεις για το αν οδηγούσε η όχι ο γνωστός τραγουδιστής

Παντελής Παντελίδης: Νέες καταθέσεις για το αν οδηγούσε η όχι ο γνωστός τραγουδιστής

Την Παρασκευή είναι προκαθορισμένη η εκδίκαση έφεσης με την κατάθεση δυο νέων εμπειρογνωμόνων. Η θέση της Μίνας Αρναούτη

Στην Αθήνα μεταβαίνουν τις επόμενες ώρες οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επί τροχαίων δυστυχημάτων, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ειδικότερα και όπως έγραψαν η Κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, την Παρασκευή είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της απόφασης που εξέδωσε τον Οκτώβριο του 2017 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ως γνωστόν, η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το συγκεκριμένο πόρισμα και κατέθεσε εμπρόθεσμα, διά των πληρεξουσίων δικηγόρων της, τις αντιρρήσεις της για τη διάταξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης στον εισαγγελέα Εφετών.

Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια Παντελίδη επιστράτευσε και την εταιρεία εμπειρογνωμοσύνης επί τροχαίων δυστυχημάτων από την Κύπρο «Γ. Τζιρκαλλής & Υιοί Λτδ», η οποία ετοίμασε πολυσέλιδο πόρισμα.

Όπως έχει ήδη γραφεί, το πόρισμα των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων ανατρέπει την πρωτόδικη απόφαση.

Όπως πληροφορείται και ο «Π», βασικό εύρημα της έκθεσης των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων είναι το ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού αλλά στη θέση του συνοδηγού.

Η παρουσία των Γιώργου και Αντρέα Τζιρκαλλή στη δικαστική διαδικασία της Παρασκευής στην Αθήνα είναι επιβεβλημένη βάση του νόμου, για να βεβαιώσουν ότι αυτοί είναι οι συντάκτες του πορίσματος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Στην ουσία θα κληθούν να αναλύσουν το σκεπτικό τους για το πώς και γιατί κατέληξαν στα συγκεκριμένα συμπεράσματα, ότι δηλαδή δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη

Μέσω facebook, απάντησε η Μίνα Αρναούτη στο δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας. Ειδικότερα σημειώνει: “Δεν θα πω κάτι… απλά το αφήνω εδώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα