Παππούς Mad Clip: “Από τη σορό έλειπαν ο σταυρός και το κινητό του”

Παππούς Mad Clip: “Από τη σορό έλειπαν ο σταυρός και το κινητό του”
Mad Clip Instagram / @madclip

Ο παππούς του Mad Clip συγκινεί με τα λόγια αγάπης προς τον εγγονό του. Τι ανέφερε για κάποια αντικείμενα τα οποία φέρεται να έχουν κλαπεί από τον τράπερ.

Με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη μίλησε για τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παππούς του, ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μία μέρα μετά την κηδεία.

Ο κ. Αναστασόπουλος περιέγραψε το πώς έμαθε για τον χαμό του εγγονού του, αναφέροντας:

Ευχαριστώ τη νεολαία όλης της Ελλάδος. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο πάθος και τέτοια υποδοχή στον επικήδειο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή ο εγγονός μου και δεν θα μπορεί πια να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που τον σκότωσε και με έκανε βόλτα. Μου είπε “παππού σ’ αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”. Όταν σκοτώθηκε, ήμουν στο χωριό, με παίρνει η νύφη μου κι έκλαιγε. Της λέω “έπαθε τίποτα το παιδί;”, αλλά δεν μου έλεγε. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα το τραγούδι του εγγονού μου με τη Φουρέιρα. Λέω “γυναίκα, πάει το παιδί, σκοτώθηκε”. Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο. Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα… οδηγάκι”, ανέφερε.

Παράλληλα, ο κ. Αναστασόπουλος κατήγγειλε ότι από τη σορό του Mad Clip έλειπαν δύο αντικείμενα μεγάλης αξίας, ο σταυρός του και το κινητό του.

“Έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, του τον είχε αγοράσει ένας ξάδερφός του από την Αμερική. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ. Τον σταυρό του σίγουρα τον είχε μαζί, γιατί πάντα τον φορούσε”, δήλωσε ο παππούς του γνωστού τράπερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα