Παραλιακή: “Πατείς με, πατώ σε” στο beach bar που σταμάτησε τα πάρτι λόγω έξαρσης κρουσμάτων

Παραλιακή: “Πατείς με, πατώ σε” στο beach bar που σταμάτησε τα πάρτι λόγω έξαρσης κρουσμάτων

Ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά, με την εικόνα να εξηγεί τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων στα νότια προάστια, επιβεβαιώνοντας τον προβληματισμό ατόμων που βρέθηκαν στα εν λόγω πάρτι.

Η εικόνα “μιλά” από μόνη της και εξηγεί τον λόγο για τον οποίο το γνωστό beach bar της παραλιακής “Bolivar” οδηγήθηκε στην απόφαση να σταματήσει τα πάρτι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έντονη ανησυχία που επικρατεί για τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία φαίνεται να λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατούσε στα πάρτι του εν λόγω beach bar, με εκατοντάδες νεαρά άτομα να συνωστίζονται και να χορεύουν κυριολεκτικά… ο ένας πάνω στον άλλον! Το βίντεο μεταφέρει την εικόνα ενός πρόσφατου πάρτι, με την κατάσταση στον χώρο να είναι ασφυκτική, χωρίς ίχνος μέτρων και αποστάσεων, τη στιγμή που τα κρούσματα στη χώρα, πολλώ δε στα νότια προάστια της Αττικής αυξάνονται ανησυχητικά.

Η κατάσταση σε αυτά τα πάρτι ερμηνεύει και την αυξανόμενη πορεία των κρουσμάτων στα νότια προάστια, γεγονός που εκφράστηκε και από πολλά άτομα τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα social media. Πρόσφατα μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι προέκυψαν δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, έπειτα από διπλό event που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω beach bar της παραλιακής, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες του πάρτι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους μέσα από τα social media και αντιλήφθηκαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησε τον ιό το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ανησυχητικά μεγάλος. Το συγκεκριμένο θέμα έγινε μάλιστα τρεντ στην πλατφόρμα του Tik Tok, όπου αρκετοί έσπευσαν να γράψουν ότι κόλλησε όλη η παρέα τους, “έχει γίνει χαμός” κλπ.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (6/7), το “Bolivar” αποφάσισε να σταματήσει τις εκδηλώσεις του για διάστημα δυο εβδομάδων.

“Αγαπητοί Bolivarians,

Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με Tale Of Us μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με Boris Brejcha θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας –>

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα