Παραμένουν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ οι καθαρίστριες

ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους. Παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση με φύλακα του ΠΑΣΟΚ

Παραμένουν έξω από το γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Οι γυναίκες πραγματοποιούν από το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μη επαναπρόσληψή τους, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που τις δικαιώνουν.

Νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε να πραγματοποιείται συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον Γραμματέα της ΚΠΕ, Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη.

Από νωρίς το πρωί όμως οι κ. Ανδρουλάκης και Σαλαγιάννης αλλά και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, είχαν ζητήσει από τις καθαρίστριες να ξεμπλοκάρουν την είσοδο και εν συνεχεία να έχουν συνάντηση στα γραφεία ώστε να ακούσουν και να μεταφέρουν τα αιτήματά τους.

Επιπλέον, οι κ. Σαλαγιάννης και Αλ Σάλεχ σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν νωρίτερα μαζί τους στην είσοδο συμμερίστηκαν ότι έχουν δίκιο εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση.

Οι απολυμένες καθαρίστριες αν και δέχονταν να υπάρξει συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη, από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος απουσιάζει από την Αθήνα, επέμεναν ότι θα ξεμπλοκάρουν την είσοδο των γραφείων του κόμματος και θα αποχωρήσουν αφότου όμως πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ενώ ζητούσαν και διαβεβαίωση ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση του κόμματος, υπέρ της επαναπρόσληψής τους.

Κάποια στιγμή υπήρξε διάλογος ανάμεσα σε φύλακα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και καθαρίστριες ο οποίος παραλίγο να δημιουργήσει ένταση, καθώς ο φύλακας επιχείρησε να τις απομακρύνει. Το θέμα έληξε σχεδόν αμέσως και δεν πήρε διαστάσεις.

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουνίου, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Μετά την ενημέρωση από την αντιπροσωπεία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης  επανέλαβε  την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι η Κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΥπΟικ: Το υπουργείο δεν υποχρεώνεται να επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες

Έκανε πίσω ο Στουρνάρας: Επαναπροσλαμβάνονται προσωρινά οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών

SHARE:

24Media Network