Παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Αχαρνών – Η Τροχαία ζητά βοήθεια των πολιτών

Παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Αχαρνών – Η Τροχαία ζητά βοήθεια των πολιτών
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ένας 45χρονος με κοντά μαύρα μαλλιά και κοντά λευκά γένια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επί της οδού Αχαρνών. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «"Ευαγγελισμό"

Την βοήθεια των πολιτών ζητάει η Τροχαία Αθηνών για την αναγνώριση ενός άντρα αγνώστων στοιχείων, ηλικίας περίπου 45 ετών, με κοντά μαύρα μαλλιά και κοντά λευκά γένια που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επί της οδού Αχαρνών 94, στην Αθήνα, μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι την περασμένη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο ανωτέρω πεζός ηλικίας περίπου 45 ετών, με κοντά μαύρα μαλλιά και κοντά λευκά γένια, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος δερμάτινο μπουφάν, γαλάζιο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι και έφερε μαζί του ένα ζευγάρι κλειδιών με μπρελόκ και ένα πακέτο τσιγάρα μάρκας ¨BURTON BLUE¨.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284059».

Σε μία ύστατη προσπάθεια αναγνώρισής του η Τροχαία δημοσιεύσει μία φωτογραφία του μπρελόκ με τα κλειδιά του μήπως κάποιος οικείος του τα αναγνωρίσει.

ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα