Παρθένα Κουτμερίδου: Συγκινεί ο επικήδειος του αδερφού της – “Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου”

Παρθένα Κουτμερίδου: Συγκινεί ο επικήδειος του αδερφού της – “Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου”
Η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου thestival.gr

Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος του αδερφού της Παρθένας Κουτμερίδου. Έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί για "να μην ζήσει άλλος τέτοιο δράμα".

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορονοϊού, με τον αδερφό της να εκφωνεί έναν επικήδειο που συγκλονίζει.

Στον επικήδειό του, ο αδερφός της Παρθένας Κουτμερίδου, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στο παιδί της σαν να ήταν δικό του, ενώ παράλληλα κάλεσε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί.

“Αγαπημένη μου αδερφούλα θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου να του θυμίζω ότι είχε την καλύτερη μανούλα. Υπόσχομαι να του πω ότι θυσίασες την ζωή σου για να ζήσει αυτό. Νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά τα χρόνια που έζησα δίπλα στην αδερφή μου, που ένιωσα την αύρα της”, είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της όπως αναφέρει το thestival.gr και απηύθυνε έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, γιατί, όπως είπε, δεν θέλει “κανένας άλλος να ζήσει αυτό το δράμα που ζει η οικογένειά μου”.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας.

Γονείς, φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο της δικιάς τους “Πάττυς” δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό της 38χρονης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα