Πατέρας Κωνσταντίνος: “Ο κ. Χαρδαλιάς ασπάστηκε το χέρι μου – Θέλω να τον συγχαρώ”

Πατέρας Κωνσταντίνος: “Ο κ. Χαρδαλιάς ασπάστηκε το χέρι μου – Θέλω να τον συγχαρώ”

Ο πατέρας Κωνσταντίνος έκανε λόγο για χειροφίλημα από τον Νίκο Χαρδαλιά. "Μου ασπάστηκε το χέρι. Μάλιστα, τον συγχαίρω για τη στάση του αυτή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για χειροφίλημα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά έκανε λόγο ο πατέρας Κωνσταντίνος.

“Ο κύριος Χαρδαλιάς ήρθε και μου ασπάστηκε το χέρι. Μάλιστα, τον συγχαίρω για τη στάση του αυτή. Είτε έσκυψε από σεβασμό είτε το ασπάστηκε, η γνώμη μου είναι πως καλώς έκανε και τα συγχαρητήρια μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Νωίτερα και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε απο την κίνηση του να φιλήσει το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα, ο Νίκος Χαρδαλιάς με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να δικαιολογηθεί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν φίλησε το χέρι του ιερέα, απλώς έκλινε προς το ράσο του “με σεβασμό” . Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν φορούσε μάσκα την ώρα που βρισκόταν ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους, ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη εξήγησε πως μόλις την είχε βγάλει για να πιει νερό.

Τον κ. Χαρδαλιά “άδειασε” και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης λέγοντας πως ο ίδιος, αν και χριστιανός, δεν θα φιλούσε το χέρι ιερέα, γιατί προέχει η δημόσια υγεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα