Πατέρας Τοπαλούδη: “Έκλαιγα στην αγόρευση. Τα ισόβια να είναι ισόβια”

Πατέρας Τοπαλούδη: “Έκλαιγα στην αγόρευση. Τα ισόβια να είναι ισόβια”
Δίκη για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Στο καρέ ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Eurokinissi

Τι ανέφερε ο πατέρας της Τοπαλούδη για τη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως, στη δίκη για τη δολοφονία της κόρης του. "Εχουμε να βαδίσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε", είπε.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως σχετικά με την υπόθεση της κόρης του, παραδεχόμενος πόσο συγκινήθηκε.

“Την περισσότερη ώρα της αγόρευσής της, απρόθυμα βέβαια, έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο”, ξομολογήθηκε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

“Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία”, είπε συγκινημένος ο πατέρας της Ελένης και εξήγησε ότι η ιδέα να της προσφέρουν λουλούδια ήταν της συζύγου του.

Ερωτηθείς εάν αισθάνθηκε δικαίωση από την αγόρευση της Εισαγγελέως, ο κ. Τοπαλούδης απάντησε: “Στιγμιαία δικαίωση και ίσως συμπαράσταση ψυχική”, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία η δικαστική διαδικασία, αλλά εκείνοι έχουν να βαδίσουν “έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε”.

Έπειτα ο κ. Τοπαλούδης, προσέθεσε ότι “δυστυχώς τα άτομα, μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά, δεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου”.

“Την Ελένη μας, την βασάνισαν την βίασαν και την δολοφόνησαν έτσι όπως την δολοφόνησαν”, τόνισε και συμπλήρωσε ότι για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια. “Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα