Πατούλης: Εκκληση στη Νέα Οδό να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της

Πατούλης: Εκκληση στη Νέα Οδό να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε με στελέχη της Νέας Οδού για να ζητήσει εντατικοποίηση της προσπάθειας απεγκλωβισμού οδηγών.

Η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Γιώργου Πατούλη, ζήτησε από τη Νέα Οδό να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για απεγκλωβισμό των οδηγών από τα τμήματα της εθνικής οδού που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Από την Περιφέρεια ανακοινώθηκαν τα εξής: “Με αφορμή την έντονη ταλαιπωρία των οδηγών εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος διοδίων στις Αφίδνες και στα δύο ρεύματα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επικοινώνησε με εκπροσώπους της κοινοπραξίας «Νέα Οδός», που έχει στην ευθύνη της το οδικό τμήμα και τους ζήτησε να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για την άμεση διάνοιξη του δρόμου.

Όπως ενημερώθηκε από τους υπευθύνους της κοινοπραξίας βρίσκονται στην περιοχή 80 εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ για τη διευκόλυνση των οδηγών γίνονται συνεχείς εκτροπές της κυκλοφορίας. Στο πλαίσιο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών η Περιφέρεια Αττικής, παρότι έχει στην ευθύνη της το τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου μόνο μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης, έστειλε εκχιονιστικά μηχανήματα στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα, προκειμένου να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: « Η Περιφέρεια Αττικής έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει για την ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και σε περιοχές που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων της».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα