Πάτρα: 13 χρόνια φυλακή σε άνδρα που βίαζε 8χρονη αυτιστική

Αίθουσα δικαστηρίου
Αίθουσα δικαστηρίου EUROKINISSI

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού εμπιστεύονταν την κόρη τους στον 54χρονο τότε άνδρα όσο εργάζονταν.

Σε ποινή κάθειρξης 13 ετών κατά συγχώνευση, καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, ένας 54χρονος τότε, για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια ενός ανήλικου αυτιστικού κοριτσιού, που είχε αναλάβει να προσέχει.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το έγκλημα έλαβε χώρα στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2015. Το ανήλικο κορίτσι, κατήγγειλε αρχικά το περιστατικό του βιασμού του, στους εκπαιδευτές του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης.

Ο καταδικασμένος είχε το παιδί στο σπίτι του για τουλάχιστον τρεις φορές, επειδή η μητέρα του και ο πατέρας του εργάζονταν. Το παιδί στην κατάθεση του, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις κινήσεις πάνω στο σώμα του αλλά στην ερώτηση εάν είδε γυμνό τον άνδρα απάντησε πως δεν θυμάται και ότι μάλλον τον είδε.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε το παιδί, αλείφονταν με μερέντα και ο 55χρονος ζητούσε από την οχτάχρονη να τον πλύνει. Ο άνδρας που καταδικάστηκε, υποστήριξε ότι είναι αθώος.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network