Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών - Ένας τραυματίας

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών - Ένας τραυματίας

Ομάδες μεταναστών με καδρόνια συνεπλάκησαν για άλλη μια φορά στην περιοχή του λιμανιού της Πάτρας

Νέες συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών αφγανικής καταγωγής σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα σήμερα στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων κοντά στο νέο λιμάνι και συγκεκριμένα στο ύψος της ΑΒΕΞ.

Για μία ακόμα φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ομάδες μεταναστών κρατώντας καδρόνια συνεπλάκησαν, ενώ ένα άτομο δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό.

ADVERTISING

Λίγο νωρίτερα μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι τουρίστες που βρίσκονταν στον σταθμό υποδοχής στο Λιμάνι της Πάτρας.

Ξαφνικά είδαν να τρέχει αιμόφυρτος ανάμεσα τους ένας μετανάστης , ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματός του. Ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να μπει μέσα στην ζώνη ISPS και στην συνέχεια κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος με συνέπεια να καταλήξει πάνω στα συρματοπλέγματα του φράχτη και να τραυματιστεί. Στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί από το σημείο επέλεξε να περάσει μέσα από τον σταθμό υποδοχής, μπροστά από το έκπληκτα μάτια των τουριστών, οι οποίοι σίγουρα σε κανένα άλλο λιμάνι δεν έχουν γίνει μάρτυρες παρόμοιου περιστατικού.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση το ύψος του νέου Λιμένα της Πάτρας παραμένει για μία ακόμα εβδομάδα τεταμένη ,στον απόηχο της δολοφονίας ενός 20χρονου Αφγανού στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, όταν πυροβολήθηκε από ομόφυλο του ο οποίος στόχευε τα μέλη της αντίπαλης ομάδας, αλλά και την καταγγελία οδηγού νταλίκας πριν από τρία 24ωρα ,σύμφωνα με τον οποίο απειλήθηκε από μετανάστη ο οποίος για να τον αναγκάσουν να δεχθεί στην νταλίκα του άτομα που θα έφευγαν λάθρα στην Ιταλία, έβγαλε πιστόλι και τον απείλησε.

Πηγή: 

PatrasTimes

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
SHARE:

24Media Network