Σεισμός στην Αλβανία: Ο δήμος Πάτρας συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμόπληκτους

Σεισμός στην Αλβανία: Ολονύχτιες οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων
Σεισμός στην Αλβανία: Ολονύχτιες οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων AP

Ο δήμος Πάτρας απευθύνει έκκληση προς πολίτες και μαζικούς φορείς να συνδράμουν στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας ξεκίνησε ο δήμος Πατρέων και όπως ανακοινώθηκε, «σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν συντονισμένα, σχολεία και οι υπηρεσίες του δήμου». Παράλληλα, απευθύνει έκκληση «στον λαό της Πάτρας, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία, να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να συγκεντρωθούν κλινοσκεπάσματα, επίδεσμοι, βαμβάκι, γάζες, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας».

Επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, συναντήθηκε σήμερα με την Kristiana Veliu, πρόεδρο του συλλόγου Αλβανών μεταναστών και της μετέφερε, όπως ανακοινώθηκε, «την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ολόκληρου του πατραϊκού λαού».

ADVERTISING

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του δήμου, να συγκεντρώσει βοήθεια, η οποία θα αποσταλεί στην Αλβανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σεισμός
SHARE:

24Media Network