Πάτρα: Δύο αδέρφια πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά ωρών

Πάτρα: Δύο αδέρφια πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά ωρών
ΜΕΘ Covid Alexandros Michailidis / SOOC

Δύο αδέλφια που νοσηλεύονταν για μερικές εβδομάδες στο Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ωρών.

Δύο αδέλφια, ένας 64χρονος και ένας 55χρονος, που νοσηλεύονταν για μερικές εβδομάδες στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, “έφυγαν” από τη ζωή από κορονοϊό, με διαφορά μερικών ωρών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, το απόγευμα της Δευτέρας πέθανε ο πρώτα ο 64χρονος, ενώ λίγες ώρες μετά, ο 55χρονος αδελφός του. Τα δύο αδέλφια έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι και ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ και ο δεύτερος νοσηλευόταν με ισχυρή μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid.

Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο μικρότερος θα τα κατάφερνε. Η κηδεία και των δύο αδελφών έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version