Πάτρα: Φανάρι μέσα σε... καφετέρια - "Κρύβεται" από την τέντα

Πάτρα: Φανάρι μέσα σε... καφετέρια - "Κρύβεται" από την τέντα

Παρόλο που μοιάζει σαν είναι διακοσμητικό, το φανάρι είναι πλήρως λειτουργικό και "κρύβεται" όταν η καφετέρια κατεβάζει την τέντα της.

Ένα φανάρι στην Πάτρα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τριών Ναυάρχων και Κορίνθου, αντί να δίνει οδηγίες στους οδηγούς, δίνει σε όσους... πίνουν τον καφέ τους!

Ειδικότερα, ένας "ευρηματικός" ιδιοκτήτης καφετέριας στην Πάτρα αποφάσισε να τοποθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα του εξωτερικού χώρου της επιχείρησής του γύρω από ένα... φανάρι, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι ο φωτεινός σηματοδότης να μοιάζει σαν να είναι μέρος της διακόσμησης του μαγαζιού. Μάλιστα, όταν η καφετέρια έχει κατεβασμένες και τις τέντες της, αυτές κρύβουν το φανάρι και δεν υπάρχει από τον δρόμο καμία ορατότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξηγήσεις που έχουν προσπαθήσει να δωθούν στο αξιοπερίεργο συμβάν, το φανάρι τοποθετήθηκε πρόσφατα στο σημείο και κοιτάζει προς την οδό Κορίνθου, η οποία πρόκειται να αντιδρομηθεί στο μέλλον, κάτι που σημαίνει οτι προς το παρόν δεν έχει καμία λειτουργία...

SHARE:

24Media Network