Πάτρα: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 6χρονο που χτύπησε σε καρτ

Πάτρα: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 6χρονο που χτύπησε σε καρτ
Glomex

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων παραμένει ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε καρτ στην Πάτρα. Τι λέει ο πατέρας του κι ο οδηγός του οχήματος.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του 6χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομειου της Πάτρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το μεσημέρι της Κυριακής, σε αγώνα καρτ, όταν το αγωνιστικό όχημα πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε πάνω του.

“Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του” δήλωσε στο thebest ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

“Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα. Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα. Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα” δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το PICK Patras και το ατύχημα.

Ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες τραυματίζοντας τον μικρούλη που βρισκόταν πίσω από τις μπάρες.

Στο τιμόνι του οχήματος βρισκόταν ο Νίκος Σ. που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από καρτ.

“Βασικά δεν ήταν αγώνας και δεν πιέζαμε όπως κάνουμε σε αγώνες. Ήταν επίδειξη. Πήγα να περάσω από δεξιά και να μπω στην αγωνιστική μου γραμμή. Σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα βύθισμα του δρόμου που με έκανε να έρθω σε επαφή με ένα άλλο καρτ, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να ανατραπεί το δικό μου όχημα” δήλωσε ο οδηγός.

Στο μεταξύ σήμερα Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι 5 διοργανωτές, ο οδηγός και οι υπεύθυνοι ασφαλείας, οι οποίοι προσήχθησαν την Κυριακή στην ασφάλεια Πατρών .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα