Πάτρα: Ρούλα και Δήμητρα παρίσταναν μια άγνωστη και τις “κάρφωσε” το καναρίνι

Πάτρα: Ρούλα και Δήμητρα παρίσταναν μια άγνωστη και τις “κάρφωσε” το καναρίνι
Ρούλα Πισπιρίγκου και Δήμητρα Πισπιρίγκου EUROKINISSI

Η Ρούλα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου πιθανότατα να κρύβονταν πίσω από ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε σε εκπομπή τον Μάρτιο του 2022. Το ηχητικό απόσπασμα και η αποκάλυψη για το καναρίνι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα φαίνεται πως βρίσκονταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής “T Live” του Alpha.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2022, η άγνωστη κυρία, η οποία είχε αλλοιώσει τη φωνή της, είχε πει στη δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του μυστηριώδους τηλεφωνήματος:

Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε γιατί πέθανε η Τζωρτζίνα. Μένει με καινούργια κοπέλα στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μένει και με άλλο άτομο η κυρία αυτή. Ο Μάνος πάει και μένουν όλοι μαζί δηλαδή. Μένουν άλλα δύο άτομα εκεί, φίλοι. Εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια, γι’ αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα”.

“Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε τους ίδιους και θα δείτε τις αντιδράσεις τους”, πρόσθεσε.

Η άγνωστη γυναίκα, μάλιστα, σε κάποιο σημείο δήλωσε πως είναι η μητέρα της κοπέλας που μένει μαζί με τον Μάνο και ότι πήρε το τηλέφωνο της δημοσιογράφου από το κινητό του.

Η αποκάλυψη για Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό”, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Ρούλα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου να είχαν πραγματοποιήσει το ανώνυμο τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας από το πολύ κοντινό περιβάλλον της 33χρονης και της αδελφής της, ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή:

“Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα. Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα. Το “κοπέλα” που προσπαθεί να πει η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη, το ξέρω ότι το λέει με αυτόν τον τρόπο”.

Τις “πρόδωσε” το καναρίνι

Εκτός από την μαρτυρία της φίλης των αδελφών Πισπιρίγκου, σημαντικό στοιχείο που “προδίδει” τις δύο γυναίκες, αποτελεί το καναρίνι που ακούγεται στο ανώνυμο τηλεφώνημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, υπήρχε ένα καναρίνι, το οποίο μάλιστα κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

“Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση. Αν και αυτό είναι σύμπτωση, τι να πω… Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί”, υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα