Πάτρα - Τζωρτζίνα: Πληροφορίες ότι δεν βρέθηκαν ίχνη ασφυκτικού θανάτου στην ιστοπαθολογική εξέταση

Πάτρα - Τζωρτζίνα: Πληροφορίες ότι δεν βρέθηκαν ίχνη ασφυκτικού θανάτου στην ιστοπαθολογική εξέταση
PELOP.GR

Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ζητείται περαιτέρω έρευνα για φαρμακευτικές ουσίες που της χορηγήθηκαν.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (24/03) για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκονται πλέον στα χέρια του ιατροδικαστή και σύμφωνα με το MEGA, δεν βρέθηκαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν ασφυκτικό θάνατο.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα, δεν βρέθηκε καρδιολογικό πρόβλημα, ώστε να εξηγεί την αιφνίδια ανακοπή. Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, ακόμη, εάν μπορεί να προκληθεί αυτό με φράξιμο των καρωτίδων. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, δεν βρέθηκε να υπήρξε πίεση, δεν βρέθηκε μακροσκοπικά ή μικροσκοπικά ευρήματα στο σημείο αυτό.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει η Τζωρτζίνα. Φαίνεται πως ορισμένες ουσίες που είχε λάβει και τις είχαν προκαλέσει θέματα στο ήπαρ και στον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν κανονικά στο παιδί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και οι γιατροί τόνισαν πως η χορήγησή τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ακαριαίο θάνατό της, ούτε και το περιστατικό που είχε συμβεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Οι ιατροδικαστές λένε πλέον πως κλειδί αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης αναφέρεται ότι ορισμένες βλάβες που προκλήθηκαν όπως στο ήπαρ και στον πνεύμονα να έχει προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία, όπου είχε εντοπιστεί στη Μαλένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάτρα, Τοπικά Νέα, Ρούλα Πισπιρίγκου, Θάνατος Τριών Κοριτσιών
SHARE:

24Media Network