Περιστέρι: 12χρονος δέχτηκε επίθεση από γονέα συμμαθητή του - Καταγγελία για ρατσιστική βία

Περιστέρι: 12χρονος δέχτηκε επίθεση από γονέα συμμαθητή του - Καταγγελία για ρατσιστική βία
GLOMEX

Οι γονείς του 12χρονου έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζουν πως ανησυχούν και γι' αυτό σκέφτονται να το αλλάξουν σχολείο.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι του OPEN δείχνει ένα 12χρονο αγόρι πεσμένο στο έδαφος με τον πατέρα ενός συμμαθητή του από πάνω να τον χτυπά. Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων παιδιών, σε πλατεία του Περιστερίου.

"Αρχίζει και με βαράει", ακούγεται στο βίντεο να λέει ο 12χρονος μαθητής, του οποίου οι γονείς έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία. "Σε βαράει;", απαντάει ο πατέρας του συμμαθητή του 12χρονου που κατηγορείται ότι τον χτύπησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο άνδρας συνεχίζει: "Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε".

ADVERTISING

Επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα καταγγέλλει η οικογένεια του μαθητή της ΣΤ' Δημοτικού και ζητάει την τιμωρία του πατέρα, που κατηγορείται ότι έδειρε το μαθητή. "Ερχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος", καταγγέλλει, μιλώντας στο OPEN TV ο 12χρονος μαθητής.

"Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά", προσθ΄έτει ο μαθητής με καταγωγή από την Αλβανία. "Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του "μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού, τον βρίζει, από την Αλβανία", καταγγέλλει στο OPEN ο πατέρας του 12χρονου.

Μετά την επίθεση ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αυχένα. Οι γονείς του έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζουν πως ανησυχούν και γι' αυτό σκέφτονται να το αλλάξουν σχολείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλβανία

24Media Network