Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει στο πρώτο του άρθρο μετά το χειρουργείο - "Ποτέ δεν είναι αργά, μέχρι την ώρα που είναι"

Ο Πέτρος Τατσόπουλος
Ο Πέτρος Τατσόπουλος EUROKINISSI

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την κατάρρευσή του on air σε τηλεοπτική εκπομπή, την διάγνωση περί ανευρύσματος και την πολύωρη επέμβαση στην καρδιά, περιγράφει ο πρώην βουλευτής στο πρώτο του άρθρο μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Το πρώτο του άρθρο μετά την περιπέτεια με την υγεία του έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Φιλοξενείται στην εφημερίδα "Τα Νέα Σαββατοκύριακο", έχει τίτλο "Στα χέρια των άλλων" και σ' αυτό ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την κατάρρευσή του on air σε εκπομπή του Alpha, την διάγνωση περί ανευρύσματος και την πολύωρη επέμβαση στην καρδιά.

"Την πρώτη μέρα που βγήκα από το χειρουργείο ήμουν απολύτως βέβαιος πως ένας κοντός με αλογοουρά προσπαθούσε να με στραγγαλίσει πισώπλατα με μια κίτρινη σακούλα και, ανεξαρτήτως αυτού του δυσάρεστου ενδεχομένου, όσο ήμουν ζωντανός, δεν θα επέτρεπα στον Δημήτρη Λυμπεριάδη, τον επικεφαλής καρδιοχειρουργό, να παρέμβει σε καμιά από τις εγκεφαλικές μου λειτουργίες, όλες εξίσου απαραίτητες μέχρι σήμερα για να γράψω τα είκοσι βιβλία μου", αναφέρει.

ADVERTISING

Και συνεχίζει: «Ο Λυμπεριάδης ύστερα από πέντε ώρες στο χειρουργείο, με ανοιχτή ντουζιέρα τον ιδρώτα του, με κάθε λάθος χιλιοστού να γνωρίζει ότι μπορεί να καταδικάσει ισοβίως σε ηπατική ή νεφρική ή εγκεφαλική ανεπάρκεια, υποχρεώθηκε επιτέλους να αποκαλύψει πού έχει γραμμένα τα είκοσι βιβλία μου. Το έχω ξαναπεί. Ύστερα από τόσες ομηρικές μάχες, όπου η ομάδα των διασωστών σου προσπαθεί να επιτύχει τον απόλυτα πετυχημένο συνδυασμό ενεργειών στον απόλυτα νεκρό χρόνο, το να προσθέσεις στην εξίσωση παρεμβάσεις υπερφυσικών δυνάμεων δεν μαρτυράει παρά αχαλίνωτο σαδισμό και όχι ιδιαίτερη εξυπνάδα. Γιατί να το κάνουν; Για να επιβραβεύσουν τα αθώα πλάσματα –τα παιδιά ιδίως– και να τιμωρήσουν τα ένοχα κτήνη;».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος καταλήγει ως εξής: «Δεν χρειάζεται να σου ανοίξουν την καρδιά και να σου την ξεσκονίσουν προκειμένου να πάρεις χαμπάρι ότι αυτός ο δρόμος δεν σε βγάζει πολύ μακριά. Χάρη που αυτή η δοκιμασία μού έδωσε την ευκαιρία να κατανοήσω ότι απέναντί μου δεν στέκονται, δεν επιχειρηματολογούν και δεν χειρονομούν μονάχα πολιτικά τέρατα (εντάξει· την επόμενη φορά θα προτιμούσα κάτι πιο διακριτικό· μια κάρτα ίσως). Χάρη που κατάλαβα ότι, σε αυτή τη μικρή χώρα, όπου καθημερινά οι συμπολίτες μας περνούν από εξετάσεις απανθρωπιάς, υπάρχουν ακόμη περιθώρια για να κάνεις πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητο ότι κάποτε θα τα κάνεις και ουδέποτε τα έκανες. Ποτέ δεν είναι αργά, μέχρι την ώρα που είναι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πέτρος Τατσόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Κ. Τσιούφης: Στην περίπτωση Τατσόπουλου όλος ο μηχανισμός δούλεψε άψογα

SHARE:

24Media Network