Πιερία: Εξιχνίαση διάρρηξης σε ξενοδοχειακό συγκρότημα με λεία 250.000 ευρώ

Κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη (Αρχείο)
Κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη (Αρχείο) MOTIONTEAM

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, οι οποίοι διέρρηξαν διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος και αφαίρεσαν τρία χρηματοκιβώτια, καθώς και κοσμήματα

Τέσσερις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της αφαίρεσης χρηματικού ποσού και κοσμημάτων συνολικής αξίας 250.000 ευρώ, από διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Πιερία, τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τις αστυνομία πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, οι οποίοι το βράδυ της 30ης Μαΐου 2020 διέρρηξαν διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης του και αφαίρεσαν τρία χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Για τη διάπραξη της κλοπής χρησιμοποίησαν δύο οχήματα, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

ADVERTISING

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως δράστες και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καταγραφικά κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και δύο κινητά τηλέφωνα. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ληστεία, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network