Πήλιο: 60χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και απείλησε να την σκοτώσει

Πήλιο: 60χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και απείλησε να την σκοτώσει
Ενδοοικογενειακή βία ISTOCK

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στο Πήλιο. Ένας 60χρονος χτύπησε την σύζυγό του και απείλησε ότι θα κάψει το σπίτι, επειδή δεν έβρισκε τα κλειδιά του. Η καταγγελία της γυναίκας.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής και βίας, σημειώθηκε την Κυριακή (20/02) σε ορεινό χωριό του Πηλίου, με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο, ο οποίος χτύπησε την σύζυγό του και απείλησε ότι θα την σκοτώσει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, επειδή δεν έβρισκε τα κλειδιά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Magnesianews.gr, η καταγγελία της συζύγου του στην Αστυνομία, ανέφερε πως ο άνδρας, που φέρεται να έχει εξάρτηση από το αλκοόλ και είναι οξύθυμος, πήγε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι, ενώ είχε πιεί και με αφορμή το γεγονός ότι έψαχνε τα κλειδιά του και δεν τα έβρισκε, έβρισε τη σύζυγό του και την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και η ιατρική γνωμάτευση ήταν οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη προχθές Δευτέρα (21/02), και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη γυναίκα.

Χθες, Τρίτη (22/02), οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση, ωστόσο επειδή η παθούσα δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή (25/02) και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του, ενώ δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα