Η απάντηση του Νικολαΐδη στο ρατσιστικό παραλήρημα Αλεξανδρή

Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Αλέξανδρος Νικολαϊδης INTIME NEWS

"Έχεις περάσει ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή" ήταν η απάντηση του Ολυμπιονίκη στον πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος το Σάββατο έκανε ένα ακραίο, ρατσιστικό ποστάρισμα.

Στο ρατσιστικό ποστάρισμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Αλέξη Αλεξανδρή απάντησε ο Ελληνας Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Ιδού όσα τόνισε:

ADVERTISING

Με πολύ μεγάλη λύπη διάβασα την δημοσίευση του Αλέκου Αλεξανδρή. Λύπη και στεναχώρια όχι λόγω του ωκεανού ιδεολογιών που μας χωρίζει, αλλά γιατί ένας άνθρωπος του αθλητισμού, έζησε και τελείωσε την καριέρα του χωρίς να μάθει την μεγαλύτερο μάθημα που μπορεί να του προσφέρει.

"ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ" λοιπόν Αλέκο ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ζωή και τις αξίες της, αλλά δεν θα σου πω ότι σε μισώ, ούτε ότι σε σιχαίνομαι. Δεν θα τολμήσω όμως ούτε καν να σου ζητήσω να αλλάξεις απόψεις, θεωρώ ότι έχεις περάσει ένα όριο που δεν υπάρχει επιστροφή.

Θα σου ζητήσω όμως μια μεγάλη χάρη: ας είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ανοίγουμε το στόμα μας και επεξεργαζόμαστε παιδικές ψυχές. Αυτές γεννήθηκαν χωρίς να μισούν, ας μην τις ρίξουμε στα σκοτάδια τα δικά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξανδρος Νικολαΐδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρατσιστικό ποστάρισμα Αλεξανδρή: "Άκου λοιπόν μ@λ@κ@ εισβολέα τι ενοχλεί εμένα"

SHARE:

24Media Network