Πολυτεχνείο 2017: Το απόγευμα η πορεία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ στο κέντρο

Εορτασμός της 44ης επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017.  (EUROKINISSI / Λυδία Σιώρη)
Εορτασμός της 44ης επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Λυδία Σιώρη) EUROKINISSI

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 44η επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο. Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη κάθε χρόνο πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ σήμερα όλη μέρα οι επετειακές εκδηλώσεις στο χώρο του Πολυτεχνείου διεξάγονται υπό καταρρακτώδη βροχή.

Το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο για τα αυτοκίνητα, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλεία για αποφυγή και αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.

Η ευρύτερη περιοχή του κέντρου αναμένεται να αρχίσει να κλείνει από τις 15:00 το μεσημέρι, με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να επεκτείνονται σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης όπως οι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και οι πέριξ αυτών δρόμοι.

ADVERTISING

Τροποποιήσεις αναμένονται και στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ που κοινούνται στις περιοχές αυτές, ενώ θα κλείσουν οι σταθμοί Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός και Σύνταγμα του μετρό.

Η εξέλιξη της πορείας θα εξαρτηθεί και από τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναμένονται και σήμερα ιδιαίτερα έντονα στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Πάντως, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν από το πρωί, υπό καταρρακτώδη βροχή. Νωρίτερα, αρκετός κόσμος -πολίτες, σύλλογοι και φορείς- είχε μπει στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, για να καταθέσει λουλούδια και στεφάνια. Μεταξυ αυτών και ο Μανώλης Γλέζος, η ΔΟΕ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και σύλλογοι εργαζομένων.

SHARE:

24Media Network