Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Ζακ Κωστόπουλο

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κρατούσαν πανό με συνθήματα για "δολοφονία" έξω από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Κωστόπουλος.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με αφορμή το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή.

Η ομάδα των διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Κωστόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα υπέστη άγριο ξυλοδαρμό στην προσπάθειά του να φύγει από το κατάστημα, κρατούσαν πανό με το σύνθημα "Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά έκαναν τη δολοφονία".

ADVERTISING

Σημειώνεται ότι ο Κωστόπουλος ήταν ενεργός ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας τα τελευταία χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζακ Κωστόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζακ Κωστόπουλος: Από τον ακτιβισμό στις ομοφοβικές επιθέσεις και τον θάνατο στη ληστεία στην Ομόνοια

Ομόνοια: Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Ομόνοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά τον θάνατο του ληστή

SHARE:

24Media Network