post impression url

Πώς να θωρακιστείς τα βράδια από το κρύο, παράλληλα με τα σώματα θέρμανσης!

Πώς να θωρακιστείς τα βράδια από το κρύο, παράλληλα με τα σώματα θέρμανσης!

Αυτές είναι οι λύσεις για να κρατήσεις τον χειμώνα έξω από το σπίτι σου

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στις λύσεις που έχεις για να κρατήσεις το χειμώνα έξω από το χώρο σου!

Σήμερα πάμε να δούμε ιδέες που “αθόρυβα” θα προσθέσουν αποδοτικότητα στις ήδη υπάρχουσες επιλογές θέρμανσης που έχεις διαλέξει!

Μοκέτες & χαλιά

“Ντύνοντας” το χώρο σου με χαλιά και μοκέτες διατηρείς τη ζεστασιά εντός τους σπιτιού. Ειδικά αν το πάτωμα δεν είναι ξύλο, η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Εκτός αυτού είναι ένα άνετο και ζεστό μέρος ειδικά για τα παιδιά, που επίσης μειώνουν τους θορύβους στους κάτω ορόφους.

Εκτός των άλλων, οι μοκέτες και τα χαλιά είναι ένα extra διακοσμητικό στοιχείο που θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις το χώρο σου σύμφωνα με το γούστο και το στυλ σου!
 

Δες μεγάλη ποικιλία σε Μοκέτες & χαλιά εδώ

Ηλεκτρικές κουβέρτες & υποστρώματα

Με τις ηλεκτρικές κουβέρτες και τα ηλεκτρικά υποστρώματα θα εξασφαλίσεις τους πιο ζεστούς ύπνους της ζωής σου!

Η διαφορά ηλεκτρικής κουβέρτας και ηλεκτρικού υποστρώματος είναι οτι η κουβέρτα χρησιμοποιείται σαν κάλυμμα, όπως δηλαδή η τυπική κουβέρτα, ενώ το ηλεκτρικό υπόστρωμα ως υπόστρωμα, δηλαδή κάτω από το σεντόνι πάνω στο οποίο κοιμόμαστε.

Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι ιδανική για ένα ήρεμο και ζεστό ύπνο ενώ απομακρύνει την υγρασία από το στρώμα και τα σεντόνια.

Πώς λειτουργεί;

Μέσα στο ύφασμα της ηλεκτρικής κουβέρτας βρίσκεται μονωμένη καλωδίωση η οποία ζεσταίνεται καθώς τροφοδοτείται με ηλεκτρική τάση, με τρόπο παρόμοιο με αυτό των ηλεκτρικών καλοριφέρ, ήτοι με αντιστάσεις. Η μόνωση προστατεύει από την ηλεκτροπληξία ενώ η θέρμανση εκπέμπεται, ζεσταίνοντας το περιβάλλον.

Οι πιο μοντέρνες κουβέρτες χρησιμοποιούν ίνες άνθρακα (carbon fibres) οι οποίες είναι πιο διακριτικές, ελαφριές και ανθεκτικές από άλλα πιο παραδοσιακά μέταλλα.

Δες μεγάλη ποικιλία σε Ηλεκτρικές κουβέρτες & Υποστρώματα εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα