ΚΕΕΛΠΝΟ: Μην κολυμπάτε στις πληγείσες από τη ρύπανση περιοχές

Εργασίες απορύπανσης στην παραλία Ζέρβα στην Γλυφάδα, απο το ναυάγιο του πετρελαιοφόρου "Αγία Ζώνη 2" που ρύπανε με πετρέλαιο τον Σαρωνικό και παραλίες της νοτιοδυτικ΄΄ης Αττικής την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ)
Εργασίες απορύπανσης στην παραλία Ζέρβα στην Γλυφάδα, απο το ναυάγιο του πετρελαιοφόρου "Αγία Ζώνη 2" που ρύπανε με πετρέλαιο τον Σαρωνικό και παραλίες της νοτιοδυτικ΄΄ης Αττικής την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ) EUROKINISSI

Τις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα επισκέφτηκε κλιμάκιο του Κέντρου προκειμένου να διερευνήσει πιθανές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες να αποφεύγουν την κολύμβηση και την έκθεση σε περιοχές που έχουν μολυνθεί από την πετραλαιοκηλίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κλιμάκιο του πραγματοποίησε αυτοψία στις παραλίες της Πειραϊκής, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας και της Βούλας, για να αξιολογήσει το πρόβλημα και να διερευνήσει πιθανές επιτώσεις στη δημόσια υγεία.

«Συνιστάται από το κλιμάκιο, σε πρώτο χρόνο, η αποφυγή της κολύμβησης και η έκθεση σε περιοχές με ρύπανση», καταλήγει η σύντομη ανακοίνωση.

SHARE: