Καλύβια: Προφυλάκιστεος ο 32χρονος που σκότωσε για να “λυθούν τα μάγια”

Καλύβια: Προφυλάκιστεος ο 32χρονος που σκότωσε για να “λυθούν τα μάγια”
Φυλακές. Eurokinissi

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Τί υποστήριξε ο απολογούμενος.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 32χρονος που την προπαραμονή των Χριστουγέννων σκότωσε έναν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, καθώς θεωρούσε πως το θύμα και η γυναίκα του του είχαν κάνει μάγια.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως ομολόγησε το έγκλημά του ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, καθώς απολογούμενος υποστήριξε πως με την ανθρωποκτονία θεωρούσε ότι θα απελευθερωνόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στις διαφωνίες που είχε με το θύμα αναφορικά με την καταβολή των κοινοχρήστων, ενώ μίλησε και για την προμήθεια του πιστολιού, με το οποίο προχώρησε στο έγκλημα.

«Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί. Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα, ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη» υποστήριξε ο εκ των συνηγόρων του Μιχ. Φράγκου, ενώ αναφορά έγινε και στο γεγονός ότι ο ίδιος είχε υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα του σε ηλικία 14 ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα