Προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της στα Πατήσια – Αστυνομία και μεγάλη ένταση

Προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της στα Πατήσια – Αστυνομία και μεγάλη ένταση
902.gr

Εξωση μονογονεϊκης οικογένειας από το σπίτι της στα Πατήσια επιχειρήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ενταση με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Νέα προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά, από το διαμέρισμά της σε πολυκατοικία, έλαβε χώρα την Παρασκευή στα Πατήσια.

Οπως μεταδίδει το 902.gr η όλη επιχείρηση υποστηρίζεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ κλπ., ενώ στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν την έξωση, έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας.

Το αποτέλεσμα είναι η πόρτα να έχει μπλοκάρει και η κα Δήμητρα, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να έχει εγκλωβιστεί μέσα, γεγονός που είναι άκρως επικίνδυνο.

Η επιχείρηση αποτράπηκε με την καθολική συμμετοχή των συγκεντρωμένων, με τον δικαστικό να απειλεί με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και γραμματέα της ΤΟ Α’ Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι είχε πλειστηριαστεί πριν δύο χρόνια, για ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό.

Στο σημείο βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα