Προβλήματα από την κακοκαρία στην Αττική – Πλημμύρισαν σπίτια σε Καστοριά και Φάρσαλα

Προβλήματα από την κακοκαρία στην Αττική – Πλημμύρισαν σπίτια σε Καστοριά και Φάρσαλα
Καταστροφές από τις πλημμύρες στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Νοέμβριος 2017 (φωτο αρχείου) Eurokinissi

Στην Καστοριά υπερχείλισε χείμαρρος και πλημμύρισαν δύο χωριά, ενώ παρόμοια κατάσταση επικρατεί σε ένα χωριό των Φαρσάλων-Στην Αττική η Πυροσβεστική δέχτηκε τις πρώτες κλήσεις από το Μενίδι που αυτή την στιγμή επικρατεί έντονη βροχόπτωση.

Ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας και τις έντονες καταιγίδες που πλήττουν διάφορα σημεία της χώρας.

Από την έντονη βροχόπτωση που πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια και δυτικά της Αττικής, φαίνεται ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν προκληθεί στο Μενίδι, απ’ όπου ήδη η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δύο κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και δύο για απεγκλωβισμό οδηγών από τα Ι.Χ. τους, ωστόσο όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, είχαν ήδη απομακρυνθεί από μόνοι τους από τα αυτοκίνητά τους και μία κλήση για άντληση υδάτων από την Γλυφάδα.

Στην Καστοριά εντοπίζονται αυτή την στιγμή τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς υπερχείλισε χείμαρρος και πλημμύρισαν δύο χωριά και συγκεκριμένα οι κοινότητες Λεύκης και Κορομηλιάς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα και πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί στο χωριό Βαμβακού των Φαρσάλων, όπου επίσης έχουν σπεύσει και επιχειρούν 9 άντρες της Πυροσβεστικής με 3 οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα