Ψευτογιατρός: Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos” – Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει

Ψευτογιατρός: Διακόπηκε η δίκη του “Dr Kontos” – Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει
Ο 47χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, απάτη, αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η δίκη του ψευτογιατρού θα συνεχιστεί την Τρίτη (7/12) προκειμένου να βρεθεί αίθουσα κατάλληλη για τη διεξαγωγή της. "Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών", δήλωσε ο συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Η αδυναμία εύρεσης αίθουσας που θα έχει την απαραίτητη χωρητικότητα για να φιλοξενήσει τη δίκη του «ψευτογιατρού», οδήγησε σε νέα διακοπή.

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο, Τρίτη (7/12) προκειμένου να βρεθεί αίθουσα κατάλληλη για τη διεξαγωγή της δίκης. «Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε», ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Ο κατηγορούμενος αποχωρώντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο ψευτογιατρός για ξέπλυμα “βρώμικου χρήματος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα