Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

Σοβαρές ζημιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η φωτιά ελέγχθηκε πριν επεκταθεί και σε άλλους χώρους. "Απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία όπου στεγάζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδο Ζυμβρακάκη στο Ρέθυμνο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 7 το πρωί.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά πρίν επεκταθεί και σε άλλους χώρους.

ΣΥΡΙΖΑ: Απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελεί μια απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια, την οποία οφείλει να καταδικάσει όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος.

Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα και καμιά δικαιολογία για τέτοιου τύπου συμπεριφορές που προφανώς έχουν στόχο τον εκφοβισμό των ανθρώπων της Αριστεράς  και τον γενικευμένο  εκφασισμό της κοινωνίας. Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια.

Χρειάζεται διαρκές κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για να απομονωθεί ο φασισμός σε οποιαδήποτε μορφή του και να θωρακιστεί η Δημοκρατία.

(Φωτογραφία αρχείου)

SHARE:

24Media Network