Πυροβόλησε γατούλα γιατί του έτρωγε τα καναρίνια

Η γατούλα που πυροβολήθηκε
Η γατούλα που πυροβολήθηκε LESVOSPOST.COM

Το τραυματισμένο ζώο, μια αδέσποτη γατούλα, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου η ακτινογραφία έδειξε ότι έφερε βλήμα αεροβόλου όπλου σφηνωμένο στο λαιμό της.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 4 μ.μ., περίοικος στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης, ενώ έβγαινε από το σπίτι του, άκουσε έναν πυροβολισμό που σχεδόν αμέσως ακολουθήθηκε από την κραυγή ενός πληγωμένου ζώου.

Σύμφωνα με το Lesvospost.com, σηκώνοντας το βλέμμα προς τα πάνω, ο κύριος που κατήγγειλε το περιστατικό,είδε στο μπαλκόνι έναν 50χρονο γείτονά του, ο οποίος κρατώντας ένα αεροβόλο όπλο, έσπευσε να μπει μέσα στο σπίτι.

Κλήθηκε αμέσως επιτόπου η Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, ενώ το όπλο κατασχέθηκε,. Οι μάρτυρες μετέβησαν στο Α.Τ. Μυτιλήνης για την κατάθεση μήνυσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ως δικαιολογία είπε ότι οι αδέσποτες γάτες του… τρώνε τα καναρίνια!

Το τραυματισμένο ζώο, μια αδέσποτη γατούλα, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου η ακτινογραφία έδειξε ότι έφερε βλήμα αεροβόλου όπλου σφηνωμένο στο λαιμό της, κοντά στην σπονδυλική στήλη. Η κατάσταση του ζώου παραμένει κρίσιμη.

Πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά τραυματισμού και θανάτωσης ζώων με αεροβόλο όπλο.

Η ακτινογραφία της γάτας
Η ακτινογραφία της γάτας LESVOSPOST.COM
Πηγή: 

Lesvospost.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζώα
SHARE:

24Media Network